Interessante links


Hieronder vindt u enkele interessante links terug die zeker voor u van toepassing kunnen zijn. U kunt telkens op het kernwoord klikken om naar de betreffende website te navigeren.

Crelan

Crelan is een coöperatieve bank waar u als klant voelt dat er een persoonlijk contact is. Op mensenmaat, dat is ons handelsmerk en dat uit zich elke dag in de vertrouwensrelatie die de bank heeft met haar klanten. Crelan hanteert een duurzaam model en toont een echt maatschappelijk engagement.

EB Lease

Eb-lease is een van de meest ervaren en betrouwbare partners voor leasing, renting en hypothecaire kredieten.

Fidea verzekeringen

Fidea kan zich vandaag buigen op meer dan 100 jaar ervaring in verzekeringen, en dit voor zowel particuliere cliënten als ondernemers. Met een breed gamma aan verzekeringsproducten en uitgekiende concepten gaat Fidea elke dag opnieuw voor kwaliteit en efficiëntie. Optimale zekerheid, veiligheid en bijstand gaan bij Fidea hand in hand met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

NN Verzekeringen

Al sinds 1807 zijn wij uw betrouwbare partner voor verzekeringen, pensioenen, bankzaken en investeringen. Onze maatschappij dankt haar solide financiële situatie aan een doordachte langetermijnvisie en uitstekend risicobeheer.

D.A.S.

D.A.S.-België, de marktleider in rechtsbijstandverzekeringen.
Wij maken deel uit van de Europese D.A.S.-groep en bieden onze klanten verzekeringsproducten van uitzonderlijke kwaliteit en met een persoonlijke dienstverlening. D.A.S. kiest voor de distributie van haar producten exclusief voor de verzekeringsmakelaar.

DKV verzekeringen

DKV, marktleider op het vlak van private ziekteverzekeringen, zet haar 50 jaar ervaring in om je een volledig gamma verzekeringen aan te bieden die beantwoorden aan je behoeften.

Dela

Met een DELA Uitvaartzorgplan bespaart u uw nabestaanden later de financiële, administratieve en praktische zorgen van uw uitvaart. Alles is op voorhand geregeld. Een hele geruststelling, zowel voor hen als voor u.

VAB

VAB-Pechbijstand, de beste pechverhelping

CPR Asset Management

CPR AM, dat in 1989 werd opgericht, biedt dankzij vele verschillende expertises (kwantitatieve en thematische aandelen, vermogensallocatie, vastrentende waarden en krediet, valuta, converteerbare obligaties) flexibele en goed presterende beleggingsoplossingen, afgestemd op de behoeften en eisen van beleggers (institutioneel, corporate, verzekeraars, private banken, fondsbeheerders en vermogensbeheerders), in Frankrijk en in het buitenland.

Professioneel financieel advies in een paar klikken!